OPENLUCHTCONCERT OP 5 SEPTEMBER 2021
Op deze prachtige dag organiseerden de Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus een openluchtconcert op het dorpsplein van Eindhout, hieronder enkele foto's.
Klik op een kleine foto om te vergroten en dan kan je via de knoppen bovenaan de grote foto of via het linker of rechter pijltje op je toetsenbord verder.

Flyer

Onder leiding van Jef Verheyden. Onder leiding van Jef Verheyden. Sfeerbeeld. Sfeerbeeld. Sfeerbeeld.
Onder leiding van Jef Verheyden. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus.
De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus.
De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus. Sfeerbeeld. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium.
De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium. De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium.
De Koninklijke Fanfare en Drumband Sint-Lambertus op het podium. Sfeerbeeld. Sfeerbeeld. Sfeerbeeld. Sfeerbeeld.

Sfeerbeeld. Einde van de fotoreeks.

 

Menu

 

info@eindhout.net 

sluiten X

- Copyright - Eindhout.Net
- Alle rechten voorbehouden