OPENING O2 Fitness Privé-Sauna en Wellness

 
Op zondag 20 mei 2007 werd O2 geopend.

Johan Verstrepen opent gezondheidscentrum.

Minder dan een jaar nadat hij de fiets aan de haak heeft gehangen, stampt ex-profwielrenner Johan Verstrepen het fitness- en wellnesscentrum O2 fitness uit de grond in Eindhout (Laakdal). Een week na opening loopt het storm in het complex.

Onder begeleiding van Johan Verstrepen, rolstoelatleet Marc Herremans en ex-wereldkampioen motorcross Eric Geboers kunnen mensen voortaan bij O2fitness terecht voor disciplines als Vibrafit, Body Shape, Step Aeroboc, Yoga en spinning. Verder organiseert de club onder andere een rugschool en danscursussen. Er is ook een uitgebreid wellnesspakket.

We willen onze leden een kwaliteitsvol actief leven bieden doordat ze zich fit en gezond voelen", zegt uitbater Johan Verstrepen. "We leggen de nadruk zowel op het leren bewegen als op het regelmatig bewegen. We beschikken over een heel mooie infrastructuur van 800 vierkante meter en hebben de beste toestellen in huis. We hechten veel belang aan professionele begeleiding. Verder willen we dat al onze klanten zich hier thuis voelen. Daarom kunnen mensen in onze mooie cafetaria terecht voor een drankje en een snelle hap."

Fietsen

Amper één week na de opening telt de club al 260 leden. "Ik had niet verwacht dat het zo’n vaart zou lopen", glundert Verstrepen. "Vooral het spinnen is erg populair. Er staan dertig fietsen, maar ik speel al met het idee om tegen de winter er nog een aantal bij te kopen."

O2 Fitness is open van 9u tot 22u van maandag tot vrijdag, zaterdag van 9u tot 15u en zondag van 9u tot 12u. De club is volledig toegankelijk voor personen met een handicap.

Tekst komt uit de Gazet van Antwerpen 7/06/2007 - Stefan Helsen.

 
Om foto´s van deze opening te bekijken, klik op onderstaande link.

FOTO´S OPENING