WINTERWANDELING 2007

 
Op zondag 14 januari 2007 organiseerde natuurpunt een winterwandeling.
 

Om 14.00u verzamelden meer dan 80 geďnteresseerden aan de kerk. O.l.v. natuurgids en conservator Vic Van Dijck (natuurpunt) gingen de wandelaars via de Sint-Lambertusstraat naar het mooie natuurgebied "Boscomplex Eindhoutberg".

Van daaruit gaat het via de wandeltrap aan de Oude Vorstseweg naar de Bergstraat en na de oversteek van de Beemden kwamen de wandelaars aan de brug over de Klein Broekloop en aldus in Eindhoutbroek terecht.

Via de Paviljoenstraat werd er verder gewandeld naar de Oude Vorstseweg, hier werd linksaf geslagen en aan de Kleine Laak ging het dan rechtsaf naast de Kleine Laak tot aan de brug achter de Ossenstal.
Er werd rond de Ossenstal gewandeld naar de Ossenstaldreef, van daar ging het via de Goorstraat, Schuitbroekstraat en langs een  bruggetje kwam men op een wandelpad dat uitgeeft op de Kluisstraat.
Nu werd richting Rundershoek gewandeld en via een wandelpad kwam men aan de terreinen van F.C. Netezonen, hier werd rechtsaf gegaan richting speeltuin Dennenoord, om zo weer in het "Boscomplex Eindhoutberg" en vervolgens via de Sint-Lambertusstraat terug aan het vertrekpunt te arriveren.

Klik op de link onderaan de pagina om foto´s van deze wandeling te bekijken.

Om een fullscreen fotoshow van deze wandeling  te bekijken klik op de link hieronder.

Fotoshow winterwandeling

De fullscreen pagina´s hebben een uitgebreid rechtermuismenu en een afsluitlink.